Συνάντηση με Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

 

 

Πραγματοποιήθηκε στις 28/9/2018 στην Κομοτηνή η προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας μελών των Δ.Σ. των ΣΥ.Κ.Π.Ε. της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον περιφερειακό Διευθυντή εκπαίδευσης κ. Κεραμάρη Παναγιώτη. Η συνάντηση αυτή ήταν μια πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Κ.Π.Ε.) στο πλαίσιο της γνωριμίας και αλληλοεπίδρασης των τοπικών ΣΥ.Κ.Π.Ε. με τις περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης. Συμμετείχαν, εκ μέρους της Ομοσπονδίας, ο κ. Χατζηπαναγιώτου Ευστράτιος (αντιπρόεδρος Ο.Κ.Π.Ε.) και εκ μέρους των συλλόγων η κ. Αναστασιάδου Δέσποινα (αντιπρόεδρος ΣΥ.Κ.Π.Ε. Ν. Δράμας), η κ. Μηνά Σμαρώ (Πρόεδρος ΣΥ.Κ.Π.Ε. Ν. Ξάνθης), ο κ. Γρούδος Φίλιππος ( αντιπρόεδρος ΣΥ.Κ.Π.Ε. Ν. Ξάνθης), η κ. Γκίκα Σοφία (μέλος ΣΥ.Κ.Π.Ε. Ν. Ξάνθης ) και η κ. Μπαμίδου Άννα (μέλος Δ.Σ. Ν. Έβρου).
Η θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξε ο περιφερειακός Διευθυντής πραγματικά μας συγκίνησε και μας έδωσε περαιτέρω δύναμη και κουράγιο να αγωνιζόμαστε για τα αναφαίρετα δικαιώματά μας. Συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων Π.Ε. και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων στα περισσότερα από αυτά. Επιπρόσθετα, η θετική του στάση στις προτάσεις μας καθιστά αυτήν την πρωτοβουλία απόλυτα επιτυχημένη και εποικοδομητική.
Τέλος, δεσμευτήκαμε από κοινού να συνεχιστεί και να ενδυναμωθεί η συνεργασία μας, ώστε να αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη ταχύτητα και πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας.

 

 

 

Posted in ΟΚΠΕ.