ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ν. ΔΡΑΜΑΣ

 (ΣΥ.Κ.Π.Ε.  νομού Δράμας)

email: sykpedramas@yahoo.gr

 

Πληροφορίες: Ιωαννίδης Γιώργος

Τηλέφωνο: 6979662080

Προς: Ομοσπονδία Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Αρ. Πρωτ.: 83/Φ.4

 

Δράμα 28-5-2022

 

Θέμα:  “Κινητοποίηση Αναπληρωτών”

 

Αγαπητοί συνάδελφοι αναπληρωτές, ο Σύλλογος Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Δράμας δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή του στο δίκαιο αγώνα σας για τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων που να βασίζονται στις πραγματικές ανάγκες όλων ανεξαιρέτως των σχολείων, καθώς και στους μαζικούς διορισμούς όλων των ειδικοτήτων που θα τις στελεχώσουν.

Πιστεύουμε πως μ’ αυτό τον τρόπο θα ανέβει σε άλλο επίπεδο η ποιότητα της παιδείας των μαθητών μας και παράλληλα κι εσείς θα απαλλαχτείτε από το χρόνιο καθεστώς ομηρίας που σας ταλαιπωρεί όλα αυτά τα χρόνια με τις στείρες και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Αντιλαμβανόμαστε όσο κανείς άλλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε γιατί τα έχουμε βιώσει από τη γέννησή τους και από την πρώτη παρουσία αναπληρωτή στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση μιας και η παρουσία μας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ξεπερνάει τα 30 έτη, έχοντας ως μοναδικό σκοπό της ύπαρξης και υπόστασης του συλλόγου μας τη στήριξη των συναδέλφων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δίκαιο αγώνα σας και δηλώνουμε την επιθυμία μας να συμπεριληφθούμε και να συμμετέχουμε με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε, στις μελλοντικές δράσεις και κινητοποιήσεις σας.

Το Δ.Σ. του ΣΥ.Κ.Π.Ε. Δράμας.

Social Media
Posted in ΣΥ.Κ.Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ.